HOLISTISCHE LIFESTYLE COACHING

BEGELEIDING VANUIT LICHT EN LIEFDE

HOLISTISCHE LIFESTYLE COACHING

Ik geef coaching sessies vanuit de holistische benadering. In de holistische visie wordt de mens als een geheel gezien zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Vanuit dit perspectief wordt een coaching traject ingezet.                                                                                                              

Mijn doel is om mensen te begeleiden naar meer innerlijk welbevinden en een gezonde leefstijl. Met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het begrip ‘holistisch’ betekent hier dat ik niet alleen naar de mentale of psychische factoren achter het menselijk gedrag kijk, maar betrek daar ook de lichamelijke, energetische en emotionele kanten van de mens en vraagstukken rondom zingeving bij.

Bij een ‘gezonde leefstijl’ gaat het over een gedragspatroon waarin aandacht is voor voldoende ontspanning, goede voeding en beweging. Waardoor klachten verminderen en worden voorkomen zoals slecht slapen, nek-, rug- of darmproblemen, je futloos voelen gedurende de dag of in het algemeen ‘niet goed in je vel zitten’.

Hoe ga ik te werk?                                                                                   

Het uitgangspunt is dat alles één geheel is en waarbij de oorzaak van klachten behandeld wordt in plaats van slechts de klacht zelf. We gaan samen kijken naar de oorzaak van de klachten. Dat is uiteindelijk wat je wilt helen. Als je de oorzaak heelt dan heel je ook de andere niveaus.

Methode                                       

Ik zet daarbij methoden en technieken in om je te begeleiden. Denk aan; Zijnsorientatie (weer zijn wie je werkelijk bent door je patronen en overtuigingen los te laten en weer leren leven vanuit je essentie), Reiki, Systemisch werk (opstellingen), spirituele coaching, loslaattechnieken, innerlijk kindwerk, visualisaties, ademtechnieken, ontspantechnieken, vitaliteitscheck, meetinstrumenten voor het vaststellen van een voedings- en beweegpatronen.

sun-hands-heart-shadows

OVER DE SESSIES

Voorafgaand aan de eerste sessie vind een intake gesprek plaats. Dit intake gesprek duurt ongeveer 30 min tot 45 min. Dit intake gesprek is gratis. Tijdens het intake gesprek bespreken we jouw hulpvraag, kijken we of er een klik is (Belangrijk voor het slagen van een coaching traject is dat zowel jij als ik een goed gevoel erbij hebben) zal ik je iets over mezelf en mijn werkwijze vertellen. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is. Vervolgens maken we een (persoonlijke ontwikkeling) plan. De 1 op 1 coaching sessies vinden plaatst op afgesproken locaties. Een coaching sessie duurt 1 uur. Een coaching sessie XL is in combinatie met Reiki of healing behandeling en duurt 1,5 uur.

Resultaat                                                                                               

Kenmerkend voor dit traject is dat jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording een belangrijke rol inneemt. Hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per persoon en situatie.                                                        

Holistische Lifestyle Coaching: 

  • Verlicht en verzacht uw pijn
  • Geeft ontspanning vermindert uw klachten pakt de oorzaak van uw klacht aan. Dit is het tegenovergestelde van symptoombestrijding 
  • Geeft u inzichten en handvatten
  • Brengt u (weer) in balans                                                                                    

IK STA MENSEN MET EEN HULPVRAAG BIJ EN BEGELEID ZE DAARBIJ VANUIT LICHT EN LIEFDE